100% Native Whey 1,8kg čokoláda
Hlavní benefity produktu:
-
100% proteinu je získáno šetrně přímo z čerstvého mléka pocházejícího od krav z kontrolovaných evropských chovů živících se výhradně travou, pasterizováno jednou = maximální možná účinnost a čistota
-
80 g bílkoviny na 100g!
-
Vysoce kvalitní bílkovina - přes 6g BCAA na 1 dávku (35g) - nejvyšší obsah esenciálních aminokyselin
-
Obsah čtvrté generace přátelských bakterií DUOLAC®
-
Kvalita a parametry velice blízké lidskému mléku
-
Bez nečistot, které obsahuje běžný syrovátkový protein
-
Čistá a přirozená chuť
Syrovátkový protein je ze všech proteinů pro tělo zdaleka nejhodnotnější, avšak rozdílné způsoby zpracování vedou k velmi odlišným typům těchto proteinů co se týče složení, nečistot a chuti. A zde pouze nativní technologie dokáže garantovat parametry co nejvíce podobné původnímu přírodní podobě syrovátkových molekul obsažených v čerstvém mléce. Molekuly jsou totiž z mléka přímo extrahovány, čímž nedochází k jejich poškození, jak je tomu u běžné výroby. Výhodou je také jedna pasterizace - běžně se pasterizuje dvakrát, kvůli čemuž dochází k denaturaci proteinových molekul). Celý proces zpracování navíc probíhá při pouhých deseti stupních celsia.
Srovnání obsahu proteinu na 100g u 100% Native Whey a dvou běžných syrovátkových proteinů:
Vyšší obsah aminokyselin
Způsob zpracování se samozřejmě projeví na obsahu aminokyselin - 100% Native Whey obsahuje ve srovnání s klasicky vyrobeným syrovátkovým proteinem až o 16% více L-Leucinu, více esenciálních aminokyselin a skoro o 40% více cystinu.
Přátelské bakterie DUOLAC®
Probiotika jsou svým účinkem těsně spojená s funkcí zažívacího traktu a tedy i vstřebáváním přijímaných živin. Pokud jsou však nesprávně skladována, podstatně se to projeví na jejich účinnosti. Firma Cell Biotech proto přišla s patentovanou, nyní už čtvrtou generací přátelských bakterií DUOLAC® (Lactobacillus Acidophilus, Bifidobacterium Lactis a Lactobacillus Rhamnosus) uchováváných pomocí speciální chladící technologie, peptidů a polysacharidů, které bakteriím dodávají trvalou stabilitu a zajišťují, že se jich drtivá většina dostane do zažívacího traktu živých a v dobrém stavu.
Balení: 1,8 kg
Dávkování: rozmíchejte 35 g (přibližně 1 zarovnaná 60 ml odměrka*) s 250 ml vody v shakeru nebo mixéru. Pro silnější, krémovější nebo intenzivnější chuť, rozmíchejte s menším množstvím vody nebo mléka. Konzumujte 2-3 dávky denně. *odměrka je součástí balení. Během transportu se může klesnout ke dnu.
Upozornění: Dodržujte doporučený postup dávkování! Nevhodné pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí. Není vhodné pro osoby mladší 16 let. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Nenahrazuje pestrou stravu. Skladujte na suchém místě. Po otevření a použití vždy pevně zašroubujte víčko. Zkonzumujte do 3 měsíců od otevření nebo do data minimální trvanlivosti. Vhodné pro vegetariány. Může obsahovat stopy korýšů, ryb a lepku.
Výživové údaje příchuť chocolate perfection (čokoláda), strawberries & cream (jahoda), vanilla ice cream (vanilka):
Výživové údaje
|
100 g
|
35 g*
|
Energetická hodnota
|
1591 kJ / 375 kcal
|
557 kJ / 131 kcal
|
1,1 g
0,45 g |
0,39 g
0,16 g |
|
10,7 g
<0,4 g |
3,75 g
<0,2 g |
|
1 g
|
0,35 g
|
|
80 g
|
28 g
|
|
Sůl
|
0,45 g
|
0,2 g
|
Bifidobacterium Bifidum
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Rhamnosus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Lactobacillus Acidophilus
|
600 000 000 KTJ
|
210 000 000 KTJ
|
Profil esenciálních aminokyselin:
|
|
|
Leucin
|
11717 mg
|
|
Isoleucin
|
5320 mg
|
|
Valin
|
5378 mg
|
|
Lysin
|
9200 mg
|
|
Methionin
|
2394 mg
|
|
Phenylalanin
|
3847 mg
|
|
Threonin
|
4850 mg
|
|
Tryptofan
|
2108 mg
|
|
Profil podmíněně esenciálních aminokyselin:
|
|
|
Arginin
|
2677 mg
|
|
Cystin
|
2468 mg
|
|
Kyselina glutamová
|
17652 mg
|
|
Histidin
|
2153 mg
|
|
Prolin
|
5701 mg
|
|
Tyrosin
|
3888 mg
|
|
Profil neesenciálních aminokyselin:
|
|
|
Alanin
|
4322 mg
|
|
Kyselina asparagová
|
10268 mg
|
|
Glycin
|
1801 mg
|
|
Serin
|
4477 mg
|
|
KTJ – Kolonie tvořící jednotky v době výroby.
Doplněk stravy, se sladidly.