Allnature Shoyu - sójová omáčka BIO 250 ml
Popis:
Sojová omáčka je jedním z poznávacích znaků asijské kuchyně, kde se jako dochucovadlo používá více než 2500 let. Vyrábí se ze sójových bobů, fermentovaných pomocí plísní rodu Aspergillus a má typicky tmavou barvu. Charakteristická barva vzniká především z kombinace aminokyselin získaných z bílkovin a glukózy ze škrobu. Naše Allnature Shoyu je v BIO kvalitě a jemnější než sojová omáčka Tamari, má zakulacenou sladkost, osvěžující kyselost, slanost a jemnou stopu hořkosti. Používá se jak k vaření, tak jako dochucovadlo studených pokrmů.
Upozornění:
Alergeny: Sója, pšenice (lepek). Může obsahovat stopy arašídů a skořápkových plodů.
Složení:
voda, sójové boby*, sůl, pšenice* * z kontrolovaného ekologického zemědělství
Obsah:
250 ml
Výrobce:
Allnature, s. r. o., Březhradská 148, 503 32 Hradec Králové, Česká republika.
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 234 kJ/56 kcal |
Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
0 g 0 g |
Sacharidy - z toho cukry |
6,0 g 6,0 g |
Bílkoviny | 8,0 g |
Sůl | 13 g |