Native Whey 2kg pomeranč
-
100% čistota syrovátkové bílkoviny, bez podstatného zbytku reziduí kaseinu ve formě glykomakropeptidů.
-
Nativní syrovátkový protein je pasterizován pouze jednou. Nedochází tak k denaturování peptidů bohatých na cystin.
-
Nativní syrovátkový protein není vedlejším produktem výroby sýru, není tedy denaturován použitím kyselin a dalším zpracováním během produkce sýru.
-
Nativní syrovátkový protein vzniká během jednoho kontinuálního procesu. Velká část běžných syrovátkových proteinů vzniká v běžném mlékárenském průmyslu, který obnáší denaturaci cenných živin. Nativní protein se tomuto zcela vyhýbá.
-
Nativní syrovátkový protein má až o 240 % více cystinu, což je velice křehký peptid lehce poškoditelný teplem.
-
Nativní syrovátkový protein má vyšší obsah větvené aminokyseliny l-leucinu.
-
Nativní syrovátkový protein má čistší chuť, nevzniká totiž jako vedlejší produkt sýra.
-
Složení aminokyselinového spektra nativního syrovátkového proteinu je v porovnání s běžným syrovátkovým. proteinem blíže aminokyselinovému spektru lidského mléka.
-
Bezkonkurenční naturální chuť a Bezkonkurenční konzistence.
|
100 g
|
25 g
|
1592 kJ / 376 kcal
|
398 kJ / 94 kcal
|
|
6 g
|
1,5 g
|
|
4 g
|
1 g
|
|
7,6 g
|
1,9 g
|
|
6,8 g
|
1,7 g
|
|
<0,01 g
|
<0,01 g
|
|
73 g
|
18 g
|
|
Sůl*
|
1,9 g
|
0,5 g
|
Typické spektrum aminokyselin (průměrné hodnoty):
|
100 g
|
5,1 g
|
|
3,1 g
|
|
11,8 g
|
|
2,8 g
|
|
18,3 g
|
|
1,9 g
|
|
2,2 g
|
|
5,7 g
|
|
12,9 g
|
|
10,7 g
|
|
2,4 g
|
|
3,9 g
|
|
5,1 g
|
|
4,7 g
|
|
5,4 g
|
|
2,1 g
|
|
3,7 g
|
|
5,3 g
|