Označení barbadoská či tropická třešeň není náhodné. Výrazně červené plody aceroly vizuálně připomínají oblíbené letní ovoce. Z hlediska zdraví prospěšných látek vyniká vysokým obsahem vitaminu C (nejvíce vitamínu C na světě), což se projevuje v příjemně kyselé chuti. Jeho zužitkovatelnost je navíc pro tělo, vzhledem k přírodnímu původu, mnohem lepší, než v případě syntetických přípravků
Více zdeOznačení barbadoská či tropická třešeň není náhodné. Výrazně červené plody aceroly vizuálně připomínají oblíbené letní ovoce. Z hlediska zdraví prospěšných látek vyniká vysokým obsahem vitaminu C (nejvíce vitamínu C na světě), což se projevuje v příjemně kyselé chuti. Jeho zužitkovatelnost je navíc pro tělo, vzhledem k přírodnímu původu, mnohem lepší, než v případě syntetických přípravků
Popis:
Označení barbadoská či tropická třešeň není náhodné. Výrazně červené plody Aceroly vizuálně připomínají oblíbené letní ovoce. Z hlediska zdraví prospěšných látek vyniká vysokým obsahem vitaminu C (nejvíce vitaminu C na světě), což se projevuje v příjemně kyselé chuti. Jeho zužitkovatelnost je navíc pro tělo, vzhledem k přírodnímu původu, mnohem lepší, než v případě syntetických přípravků. Dostatečný přísun vitaminu C neboli kyseliny askorbové je nezbytný pro správnou funkci imunitního či nervového systému. Zralé plody aceroly obsahují 4,5 % vitaminu C, což je v porovnání s pomerančem až 30x více. Acerola je dále zdrojem vitamínu A, riboflavinu či minerálních látek.
Přesná fáze sklizně
Pouze kvalitní zpracování
100% certifikovaný pěstitel
Dávkování:
1x čajová lžička 2x denně ( nejlépe ráno a večer) Může se rozmíchat ve studené vodě, či přidat do jogurtu.
Pěstování:
Acerola roste jako keř nebo nízký stromek pěstovaný pro kulaté až mírně zploštělé plody bohaté na vitamín C. Tato teplomilná rostlina původem ze Střední a Jižní Ameriky byla postupem času úspěšně domestikována v subtropických oblastech po celém světě. V případě ideálních podmínek dosahuje acerola období sklizně až třikrát do roka. Obliba přímého slunečního svitu přináší v případě mělkého kořenového systému aceroly nebezpečí vyvrácení, neboť v období zvýšených větrných podmínek je jen minimálně chráněna okolní vegetací. Zatímco sucho snáší bez problémů, nízké teploty a trvalý chlad ji výrazně nesvědčí. Šťavnatá dužina obvykle obsahuje trojici semen uspořádaných do trojúhelníkového tvaru. Čerstvě sesbírané plody aceroly jsou sušeny a následně zpracovány na jemný prášek. V případě Aceroly Naturalis je využíváno tzv. lyofilizace. Jedná se o sušení mrazem, což je nejšetrnější možný způsob, díky němuž zůstává zachováno až 95% účinných látek. Běžným sušením je oproti tomu dosahováno pouhých 50%.
Podívejte se na recenze zákazníků, kteří u nás již nakoupili. Ověřené recenze pocházejí z portálu heureka.cz
Rychlé dodání,precizně zabalené,určitě doporučuji.