-
Hlavní stránka
- Kompletní sortiment
- Allnature Meruňková jádra hořká BIO 100 g
Prvotřídní BIO meruňková jádra s charakteristickou hořkou chutí, která se velmi podobá chuti mandlí. Vynikající zdroj vitamínů, minerálů a vzácného amygdalinu, který se vyskytuje jen v jádrech některých druhů peckovin.
Více zdePopis:
Allnature Hořká meruňková jádra obsahují amygdalin, který vědci bádají díky kmenu Hunzů.
Členové tohoto kmenu se totiž běžně dožívají 100 let a přitom hlavní součást jejich stravy tvoří meruňky a jejich jádra. Kromě amygdalinu a dalších prospěšných látek obsahuje 100 g meruňkových jader i 234 mg hořčíku, který přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, k elektrolytické rovnováze, normálnímu energetickému metabolismu, správné činnosti nervové soustavy, svalů, syntéze bílkovin, k normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a zubů a podílí se na procesu dělení buněk a 599 mg draslíku, který napomáhá k udržení normálního tlaku krve a správné činnosti svalů.
Upozornění:
Alergeny: Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Pozor, hořká meruňková jádra obsahují amygdalin, jehož štěpením vzniká kyanovodík! Při nadměrné konzumaci tak může hrozit otrava!
Dávkování:
Produkt není v žádném případě vhodný pro děti! Dospělým osobám nad 60 kg se doporučují maximálně 2 meruňková jádra denně, u lidí s nižší tělesnou hmotností se musí dávka úměrně k váze snižovat! Nepřekračujte doporučené dávkování!
Složení:
Meruňková jádra. Produkt je v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Obsah:
100 g
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2588 kJ/624 kcal |
Tuky z toho nasycené mastné kyseliny |
51,7 g 4,4 g |
Sacharidy |
13,7 g |
Bílkoviny |
25,5 g |
Sůl | 0,01 g |
Podívejte se na recenze zákazníků, kteří u nás již nakoupili. Ověřené recenze pocházejí z portálu heureka.cz
Očekávaný postup naplněn, dopravce sdělil datum, ten já dle pokynu v SMS změnila, což bylo respektováno, v daný termín kurýr předal zásilku včetně požadovaného dokladu o zaplacení. Zboží dorazilo 20.6.
yrchlost vyřízení